+389 75 404 480marjan@anamarytravel.mk

Скопје – Подгорица

Редовна линија Црна Гора

Меѓународна автобуска  редовна линија Скопје – Подгорица –Скопје стартува на 01.10.2023 година и е со стален режим на одржување во текот на целата година.

Поаѓањата од Скопје се секој вторник и сабота во 12:00 часот од автобуска станица – Скопје ( Перон број 4 )
Поаѓањата од Подгорица се секоја среда и недела во 11:00 часот од автобуска станица.

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:
*Деца до 2 години – 70%
*Деца од 2 до 12 години -50%

БАГАЖ:
*Едно парче до 25 кг (100 cm/60cm) или две парчиња до 25 кг (50 cm/30cm) без наплата
*над 25 кг за секое парче  се наплаќа 10% од цената на билетот во еден правец односно 5% од цената на повратен билет
*рачен багаж не се наплаќа