+389 75 404 480marjan@anamarytravel.mk

Трикала

 

БОЖИЌНО СЕЛО ВО ТРИКАЛА

03.12   /    08.12    /    10.12   –   Тргнувања од СКОПЈЕ

Почувствувајте ја Божиќната магија во Божиќното село во Трикала, Грција. Манифестација која оваа година започнува на 25.11 и трае до 06.01. Барем на еден ден препуштете се на фантазиите и бидете дел од една Божиќна бајка. Уживајте во вкусните чоколади, куваното вино, препуштете се на забавата.

Опис на патувањето:

 • Собирање на групата  во 04:45 на паркингот наспорти скопски саем кај хотел ВИП. Поаѓање за Трикала во 05:00.
 • Ноќно возење со попатни паузи за царински формалности и одмор.
 • Слободно време за индивидуални активности и  Божиќно уживање во  божиќното село.
 • Настани на Божиќното село: Домот на Дедо Мраз, Куќата на бајките и волшебната шума, Ќуката на џуџињата, Фабрика за чоколадо…
 • Тргнување за Скопје во 18:00 часот
Цена за возрасни: 1800 денари
Цена за деца до 12 години: 1600 денари

ОПШТИ УСЛОВИ ЗА ПАТУВАЊЕ:

 • Во случај на недоволен број на пријавени патници, организаторот го задржува правото да го откаже во целост патувањето 2 дена пред да започне истото.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за подолгите задржувања на граница и гужвите во сообраќајот кои претходно неможат да бидат предвидени.
 • Организаторот на патувањето не е одговорен за временските услови во текот на патувањето како и во местото за посета.
 • Организаторот на патувањето го задржува правото да задржи 90% од вкупната уплатена сума доколку патникот го откаже патувањето до 2 дена пред поаѓање.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува материјална штета доколку патната исправа или лична карта е истечена или заборавена.
 • Организаторот на патувањето не одговара и не надоместува штета за изгубен багаж.
 • Примателот на услугата е должен да ги почитува правилата издадени од страна на возачот и водичот за однесувањето во автобусот.
 • Организаторот на патувањето не одговара за доцнењето на патниците, и не е  должен да ги чека истите.
 • Со уплатата Вие во целост сте согласни со горенаведените Општи услови.-mts

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]