+389 75 404 480marjan@anamarytravel.mk

Црна Гора

РЕДОВНА ЛИНИЈА ЗА ЦРНА ГОРА

Куманово – Скопје – Улцињ – Бар – Сутоморе – Петровац – Будва – Тиват – Котор – Херцег Нови – Игало

 

Релација Време на пристигање Време на враќање Цена на билет во еден правец Цена на повратен билет
Улцињ 04:10 19:05 1860 д 2790 д
Бар 04:45 18:30 1860 д 2790 д
Сутоморе 05:05 18:10 1860 д 2790 д
Петровац 05:20 17:55 1860 д 2790 д
Будва 05:45 17:30 1860 д 2790 д
Тиват 06:15 17:00 2170 д 3100 д
Котор 06:45 16:30 2170 д 3100 д
Херцег Нови 07:15 16:00 2170 д 3100 д
Игало 07:25 15:50 2170 д 3100 д

 

Поаѓање од Куманово секој ден во 20:45 часот

Поаѓање од Скопје се секој ден во 22:00 часот – Автобуска станица перон 8

ПОПУСТИ ЗА ДЕЦА:
*Деца до 2 години – 70%
*Деца од 2 до 12 години -50%
БАГАЖ:
*Едно парче до 25 кг (100 cm / 60cm) или две парчиња до 25 кг (50 cm / 30cm) без наплата
*Рачен багаж не се наплаќа