+389 75 404 480marjan@anamarytravel.mk

Тоскана

[vc_row][vc_column][vc_column_text] МОНТЕКАТИНИ - ПИЗА - СИЕНА - САН ЏИМИЊАНО - ФИРЕНЦА Програма на патување:   1 ден 07.12.2022 (среда)  СКОПЈЕ

Прочитај повеќе

Манастир Тумане

[vc_row][vc_column][vc_column_text] | Манастир Тумане | Сребрено Језеро |  02.04.2023 Манастир Тумане е православен манастир на браничевската Епархија на Српската православна црква.

Прочитај повеќе

Соко бања

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Нова Година 2023 во СОКО БАЊА 31.12-02.01.2023 Цена за уплати до 15.11.2022 199 евра (12.340,00 мкд) ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ:

Прочитај повеќе

Белград

  ЕДНОДНЕВНА ПОСЕТА НА БЕЛГРАД 26.03.2023 09.04.2023   Најголемиот и главниот град на Србија - Белград,  ќе ве воодушеви со својот

Прочитај повеќе