+389 75 404 480marjan@anamarytravel.mk

Кои сме ние

КОИ СМЕ НИЕ ?
​АНАМАРИ ТРАВЕЛ е Нова туристичка агенција основана во 2019 година
АНАМАРИ ТРАВЕЛ е лиценцирана со Б лиценца

ШТО НУДИМЕ НИЕ ?
Организација на групни и индивидуални аранжмани со вклучен превоз во целиот свет, повратни трансфери, хотели по најниски цени на пазарот, посредување при издавање на ВИЗА за голем број на земји ширум светот. Издаваме патнички осигурувања во случај на незгода при патувањата како и за време на престој. IАТА сертификат

ШТО НЕ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ ОД ДРУГИТЕ ?
Една точка на резервација.Многу агенции го избираат системот на повеќе точки за резерација, при што се губи директниот однос со клиентот и се зголемува можноста за дезинформирање и одбивање на клиентот во процесот на резервирање. Во Анамари Травел, секој клиент добива соодветен експерт кој е задолжен за него, од моментот на резервација, подготовка за патување, самото патување, како и за времетраењето на аранжманот па се до враќање на клиентот дома.

НИЕ НУДИМЕ ЛЕТОВИ !
Кога резервирате одмор, секогаш најубаво е да резервирате со вклучен лет. Многу агенции не се во можност да обезбедат компетитивни цени па клиентите се оставени сами на себе. Ние во Анамари Травел имаме компетитивни цени за летови низ целиот свет. Се што е потребно да не посетите и да ги најдеме најевтините можни летови и трансфери.

ПОСЕТЕТЕ НЕ ЛИЧНО
Модерните технологии го олеснуваат процесот на резервирање преку веб страна но на тој начин се губи контактот со клиентите и го скусува моментот на споделување на импресии кои нашиот тим ги носи од посетите на местата за кои нудиме аранжмани. Затоа посетете не лично и дозволете да Ви ги пренесеме искуствата од инфо турите кои се организирани со цел лично да се запознаеме со условите на хотелите како и со организираните прошетки од стана на тамошните оператори.

НАШ ФОКУС Е КВАЛИТЕТОТ
Ние инсистираме на брза и пријатна услуга за нашите клиенти во најдобрите хотели и апартмани. Со Вас ги споделуваме скриените места што не се споменати во прирачниците, ви ги откриваме традициите на локалните жители што можеби не би ги доживеале сами. Ние сакаме да искусите уникатно доживување што ќе Ве натера да се вратите повторно на истото место со Вашите пријатели и семејство.