ПРОМО ЦЕНА: 159 ЕВРА / 9858 ДЕН. – ПЛУС ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ПАКЕТ 60 ЕВРА ПО ЛИЦЕ 
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 179 ЕВРА /11098  ДЕН.

Во цената на аранжманот е вклучено:

– Превоз со високотуристички автобус на наведената релација
– 2 ноќевања со појадок во хотел 3* во Милано
– Посета на Сирмионе
– Бесплатен трансфер од: Битола, Прилеп, Црна Река и Велес
– Организација на аранжманот и туристички придружник во текот на целото патување.

 Во цената на аранжманот не е вклучено:

– Разглед на Милано со водич (10€)
– Посета на Лугано и Комо (40€)
– Крстарење по езерото Комо (15€)
– Задолжителна доплата за туристичка такса 2.5€ по лице по ноќевање
– Патничко осигурување 300 денари

 СПЕЦИЈАЛЕН ПАКЕТ со сите вклучени факултативи – 60 евра по лице (со резервација во агенција)

НАПОМЕНА:

– За реализација на аранжманот, потребен е миниум од 40 патници.
– За резервација задолжителна е уплата од 30% од вкупната сума, а остатокот се доплаќа најдоцна 7 дена пред поаѓање
– Доколку патникот сака да резервира одредено седиште, при уплатата во агенцијата може да доплати 10 евра по лице и да бира седиште (освен првиот ред, кој е резервиран за персоналот)
– Патниците се должни за цело време траење на патувањето да внимаваат на својата безбедност и на безбедноста на цела група и да ги почитуваат правилата и препораките дадени од страна на водичот.