+389 75 404 480marjan@anamarytravel.mk

Белград – редовна линија

Проверете го возниот ред за Белград

 

Почитувани патници,

Линијата Скопје – Куманово – Белград секој ден ке се одржува према возниот ред

Возен ред
Белград 17:30
Скопје 23:30

 

 

 

 

Ценовник возрасни
Белград билет во еден правец повратен билет
Дин Ден Дин Ден
Скопје 3.000,00 1.600,00 5.500,00 2.900,00
Ценовник – деца од 02 до 12 год
Белград билет во еден правец повратен билет
Дин Ден Дин Ден
Скопје 1.500,00 800,00 2.750,00 1.450,00

 

 

 

 

 

 

Напомена

Повратниот билет важи 6 месеци

Деца до 2 години – гратис

Багажот – не се наплаќа